Şbt

Sayın velilerimiz; 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem hepimizi derinden etkiledi. Bu tür doğal afetler sadece yaşandığı coğrafyayla sınırlı kalmayıp tüm ülkede psikolojik etkiler bırakabilmektedir. Özellikle yaşadığımız ilin deprem bölgesi olması sebebiyle kendimizde ve aile bireylerimizde kaygılar oluşabilmektedir. Bu sebeple Milli Eğitim Bakanlığı tüm okullarda deprem konulu Psikoegitm Destek seminerleri verme kararı almıştır. Bu karar kapsamında okulumuzda 22 Şubat 2023 tarihinde Çarşamba günü saat 11.00'da okul konferans salonunda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından velilere yönelik "Psikososyal Destek -Deprem" semineri verilecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz..

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize yönelik okul psikolojik danışmanımız Naime BURAK tarafından 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon' Semineri verilmiştir.

Şbt

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ NAİME BURAK TARAFINDAN MSÜ (MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ) BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLMİŞTİR. SEMİNERDE ÖĞRENCİ TEMİN İŞLEMLERİNİN HER AŞAMASINA DEĞİNİLMİŞ VE TANITIM FİLMİ İZLENMİŞTİR.

Şbt

HEDEF YKS 2022 PROJESİ KAPSAMINDA 12. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DYK KIŞ KAMPI DÜZENLENMİŞTİR.

Haz

21 Haziran - 2 Temmuz 2021 Tarihleri arasında okulumuzda yapılacak olan sorumluluk sınav tarihleridir.

SINAVLAR BAŞLIYOR!!!!

Nis

BORSA iSTANBUL AİHL olarak 24/04/2019 - 08.30/16.30 saatleri arasında okulumuz bahçesinde kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.Kampanyamıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden 12/A sınıfında okuyan MÜKREMİN ALTINTAŞ 656 Geçerli oyun 121 ini alarak 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Temsilciliğine hak kazanmıştır. başarılar dileriz