Mrt

HEDEF YKS 2022 PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 10. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DYK EDEBİYAT KURSU HALİL İBRAHİM YAKAR HOCAMIZ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.

Şbt

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ VE PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ İŞBİRLİĞİ İLE HEDEF BELİRLEME PANOSU HAZIRLANMIŞTIR.

Şbt

HEDEF YKS 2022 PROJESİ KAPSAMINDA 10-11 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE HAFTA SONLARI DYK KURSLARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR.

Şbt

HEDEF YKS 2022 VE HEDEF YKS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA 12. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ İŞBİRLİĞİ İLE HEDEF BEKLİRLEME PANOSU HAZIRLANMIŞTIR.

Şbt

11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE HEDEF 2022 PROJESİ KAPSAMINDA YKS DENEME SINAVI DÜZENLENMİŞTİR.

HEDEF YKS 2022 PROJESİ KAPSAMINDAKİ MSÜ AFİŞİMİZ

Şbt

HEDEF YKS 2022 PROJESİ KAPSAMINDA 12. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA DYK KIŞ KAMPI DÜZENLENMİŞTİR.

Şbt

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ NAİME BURAK TARAFINDAN MSÜ (MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ) BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLMİŞTİR. SEMİNERDE ÖĞRENCİ TEMİN İŞLEMLERİNİN HER AŞAMASINA DEĞİNİLMİŞ VE TANITIM FİLMİ İZLENMİŞTİR.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize yönelik okul psikolojik danışmanımız Naime BURAK tarafından 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon' Semineri verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ,enfeksiyon önleme ve kontrol klavuzu belgelendirme programı dahilinde  ''OKULUM TEMİZ BELGESİ''almıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Ülfet ve Muhabbet yılı sebebiyle Arnavutköy Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesisinin ev sahipliği yaptığı ve 11 lisenin katıldığı Ortaöğretim Okulları arası Münazara Yarışmasına katılan Okulumuz;Teknoloji insana hükmeder,Köy hayatı avantajlıdır,Deneylerde hayvanlar kullanılmalıdır,ve İnsan kendisi için yaşamalıdır ´´ tezlerini eniyi şekilde savunarak rakiplerini 73-65/80-75/81-78/88-83 gibi derecelerle eleyerek ŞAMPİYON olmuştur.                            Ekibimiz öğrencilerinden Muhammed EKMEKÇİ,Mahmut TABAKOĞLU, Umutcan YILDIRIM ve yedek öğrencimiz Ömer ELKONCA´yı, Turnuvadan sorumlu öğretmenimiz Duygu BERKİL´i çalışmalarından ve katkılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Dualarını ve desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Okul Müdürümüz sayın Kasım KARATAŞ´a ve Okulumuzun değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Tarih Öğretmeni RIZA CEBECİ ´nin rehberliğinde öğrencilerimiz sırası ile İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ TARİHİ MÜZESİ,FUAT SEZGİN YILI münasebetiyle FUAT SEZGİN BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİ, SURİÇİ, İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİ,ŞEREFİYE SARNICI,TÜRK İSLAM SANAT ESERLERİ MÜZESİNİ ayrıca 2.MAHMUT 2.ABDULHAMİT TÜRBELERİNİ ve 2.BEYAZID HAMAMI MÜZESİNİ GEZDİ.Katkılarından dolayı öğretmenimiz idarecilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Müslümanların coşku ile karşıladığı Regaip Kandili’nde ne olmuştur? Mübarek gün Regaip Kandili´nin birçok fazileti bulunuyor. Regaip Kandili’nin anlamı ve faziletleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili 7 Mart’ı 8 Mart’a bağlayan gece idrak edilecek. Ulvi bir yolculuğun başlangıcı olan Recep ayı da bu kandil itibari ile başlıyor. Üç ayların önemi ile ilgili Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur.: "Recep ayı Allah´ın ayıdır. Şaban ayı benim ayımdır. Ramazan ayı da ümmetimin ayıdır." Sözleri ile üç aylarda yapılan ibadetlerin diğer zamanlar yapılan ibadetlere oranla daha fazla önem taşıdığının altını çizmiştir.

Şbt

BORSA İSTANBUL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler kurul toplantısı İLÇE milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet DAĞ ve Şube Müdürü Seyhan IŞILDIK,toplantımıza iştirak ettiler.