Ekm

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN/REHBER ÖĞRETMENİ NAİME BURAK TARAFINDAN 'YKS SINAV SİSTEMİ TANITIMI' VE 'HEDEF BELİRLEME' SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ALAN SEÇİMİ SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimize Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Servisi tarafından Kişisel Sınırlarımız Semineri ve Mahremiyet Eğitimi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında çekişmeli geçen maçlar neticesinde 12/B Sınıfı ile müthiş bir final karşılaşması oynayan 11/C Sınıfı turnuvadan galip ayrıldı. 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Sınıflar arası turnuvanın ŞaMpİyOnU oldu. Emeği geçen Beden Eğitimi Zümresi Yasin ERTÜRK ve Fatih DALAK Hocalarımıza teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Mecnun ERKUVUM ve Mustafa BİRLİK öncülüğünde başlatılan 'Fidan dikimi etkinliği kapsamında Peygamber efendimizin ''Kıyamatin koptuğunu görseniz de elinizdeki fidanı dikin''(s.a.v)sözü rehberliği ile okulumuzdaki ağaç sayısını sahip oldığumuz derslik sayısı (34) kadar artırdık.Bu çalışmada emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize,idareci ve çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.Allah razı olsun hayrınızı kabul etsin.

Mrt

Okul futsal takımımız ilk maçında Bolluca MTAL ile karşılaştı.İlk yarısı 5-1 biten maçın sonunda takımımız 8-5 gibi farklı bir skorla galip geldi.Tüm oyuncularımızı ve Beden Eğitimi Zümresini tebrik ederiz.

Ock

Okul destek personelimize 'Öfke Ve Stres Yönetimi' semineri Okul Psikolojik Danışmanı Naime BURAK tarafından konferans salonunda verilmiştir..

Ara

9. Sınıf öğrencilerimize okul Psikolojik Danışmanı Naime BURAK tarafından 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' semineri verilmiştir. öğrencilerle bağımlılık etkinliği yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 12. ve 11. sınıf öğrencileri ile Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Servisinin düzenlemiş olduğu mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında Gelişim Üniversitesine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Hedef 2023 YKS Projesi kapsamında okulumuz 12. ve 11. sınıf öğrencilerine Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimizin düzenlemiş olduğu meslek tanıtım günlerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden 'POLİSLİK' bölümü tanıtımı için polis memurlarımız konferans salonunda seminer vermişlerdir.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

''HEDEF-2022 YKS PROJESİ'' kapsamında okulumuz öğrencilerine YKS deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Naime BURAK ve ortaokulu öğrencilerimiz teknoloji kullanımına yönelik dikkat çekmek için kendi oluşturdukları zaman kavanozları ile pano çalışması gerçekleştirdiler.

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Naime BURAK ve ortaokul öğrencilerimiz bir günde sosyal medyada geçirdikleri zamanlar ile zaman kavanozlarını doldurdular. peki ya sizin zaman kavanozunuz ne kadar dolu ?